NU RATA OFERTELE FARMASI !

Catalogul Farmasi 2020 prezintă produsele comercializate de firma Farmasi în România. Toate produsele Farmasi sunt dezvoltate în laboratoarele proprii din cadrul fabricii situate în Istanbul. Noul Catalog Farmasi 2020 vine cu cateva produse noi, însă și cu oferte și prețuri speciale pentru produsele existente.

Poți beneficia de reducerile din noul catalog dar și de discountul de 23-30% dacă te înscrii aici. Este bine de știut că nu există plafon minim de comandă. Taxa de transport este de 12,9 lei, însă poți beneficia de transport gratuit dacă comanzi în valoare de 199 lei.

Catalogul Farmasi apare trimestrial. Fiecare campanie a firmei Farmasi durează 3 luni, deci sunt 4 campanii pe an. În perioadele sărbătorilor ( 8 Martie, Paște, Crăciun) apar și broșuri dedicate acestor evenimente, cu oferte speciale.

Pentru a beneficia de reducerile oferite de firma Farmasi este necesar să te înscrii și să iți activezi contul personal. Reducerile de care beneficiezi după ce activezi contul sunt în funcție de produsele comandate, 30 % la produsele Dr.C.Tuna si Mr. Wipes și 23% la celelalte produse prezente în Catalogul Farmasi.

Vreau să mă înscriu
footer-frame